نان نازک

نان نازک

نان نازک نانی است که از نظر اندازه بزرگ است ولی بسیار نازک پخته می شود.  ضخامت این نان تا 2 میلی متر، قطر آن بین 35 تا 40 سانتی متر وشکلش دایره ایه. وزن تقریبی یه نون تیری حدود 150 گرم است و ازآرد گندم تهیه می شود، این نان را زنان جویمی ( که تعداد آنها بسیار کم است) و توابع جویم به شکل سنتی روی تاوه می پزند که بسیار خوشمزه می باشد.

 نان نازک خشک شده را می توان خارج از یخچال حتی به مدت یک سال هم نگهداری کرد بدون آن که به کیفیت آن لطمه ای وارد شود.

نان نازک+تاووه آهنی

 

تاوه=تووه:

انواع تووه:

جنس تاوه بسته به شرایط از سنگ ، گچ ،آهن و ... ساخته می شود
قدیم تر از نوعی تووه به نام" بریزه " استفاده می شد که تصویر آن در ذیل آمده است

 

فرآورده ها:

 فلزی ( پلزی )، نون نازک روغنی، نون نازک مهوه ای، نون نازک شکر روغنی، نون نازک تخم مرغی، گت گوتو و ... 

طرز استفاده:
- به صورت خشک: آن را خرد کنید و با انواع خوراک ها و لبنیات به صورت مخلوط استفاده کنید (مانند آب دوغ خیار ، آب گوشت و ...)

- به صورت نمدار: مقدار اندکی آب را با استفاده از اسپری یا دست به صورت قطره ای روی سطح نان بپاشید و پنج دقیقه صبر کنید. نان نرم می شود و شما می توانید برای لقمه گیری از آن استفاده نمایید.

تنور= بریزه

  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه

بالا