هر سال در بهمن ماه در کانون فرهنگی تربیتی بعثت جویم جشنواره ای با عنوان جشنواره غذا برگزار می شود که در این جشنواره دانش آموزان ،فرهنگیان و زنان خانه دار غذاهایی تهیه کرده و در جشنواره شرکت میکنند.اهداف برگزاری جشنواره غذا ،بها دادن به هنر آشپزی ،تشویق دانش آموزان به همکاری در آشپزی در منزل و ایجاد یک رقابت سالم میباشد.
سرکار خانم رازقی مدیر امور خواهران در کانون بعثت این شهر گفت این غذاها توسط دانش آموزان ،فرهنگیان و زنان خانه دار تهیه شده که در پایان جشنواره ضمن ارزیابی از بهترین دست پخت ها به نفرات برتر جوایزی تعلق خواهد گرفت.
منبع:
http://juyomnews.ir/post-258.aspx
نوشتن دیدگاه